Wednesday, August 29, 2012

Reflexology wif baby

Okay entry ni utk semalam.. Macam biasa la.. Dating dgn BF aku. Haha! Tapi yg tak best nye kitorg da naik bosan da asyik dating kat melaka jee.. Pejal ade ajak pegi tempat lain.. Tapi aku yg taknak.. Sebab malas laaa! So kitorg dating kat Casa De Rio.. Die suke bawak aku kt situ sbb suasana die romantik gilee oke! Borak punye borak.. Tibe2 pejal ajak pegi urut kaki kat pheonix.. Dekat melaka raya.. Selalu memang pegi situ.. Tapi malm tu plak rmai orang.. Nak kene tggu setengah jam.. Aduuh! Malas laa nk tggu.. Then kitorg pegi kdai sebelah nye pulakk.. Tah ape name die tah.. Hahahaa! Masuk2 je.. Waaahhh! Best jugak tmpat ni! Yang urut semua orang2 cina yg pure dtg dri china.. Yang paling lawak nye bile die tak tahu speaking english or ckp melayu.. So nak mengumpat cine tu pon bole la agk nyee.. Haha! Dah laa.. Malas nak story.. Tengok je gambar2 tu :)


Haa.. Ni big boss saya! Haha

Ni kaki aku.. Tengah rendam dgn air panas and campuran serbuk herba.
 Serbuk tu bau die bau vanilla.. Best! Sepeket RM 10

Ni kaki Pejal pulakk :)

Ni laa cine yg urut kaki aku.. He so cute! Haha :D

Ni plak amoi yg urut kaki Pejal

Ni pekerja2 yang lain :)

Tengah2 urut bole tido.. Ape pon tak bole.. Haa.. India sebelah tu abg Pejal.. 
Sebab same2 hitam.. Hahaha! :D




Thats all yg aku nak share hari ni.. Kalau ade lagi aku share oke.. Feel free to read :)


1 comment:

  1. bahagia kau kan ika happy tgk kau bahagia :")

    ReplyDelete