Friday, September 21, 2012

People I really miss :')

Entry kali ni really make me want to cry. I dont know why aku terlalu rindu kan kawan2 kat Unikop.. Sumpah aku rindu.. Aku teringat semua kenangan2 dgn diorg.. Aku rindu classmate aku.. Aku rindu housemate aku.. All of them aku rinduuuu! Korang tahu tak.. Hari2 aku kat sini tk same dgn hari2 aku kat sane.. Aku rindu nak study dgn korg.. Aku rindu nak lepak bilik E'ah ngn Ayu.. Aku rindu mse aku ngn E'ah jdi nakal sikit time puase.. Haha! Aku rindu nak lepak ngn korg sume.. Aku rindu nk pegi class same2 ngn korg. Aku rindu nak gossip2 ngn korg.. Aku rindu nak pegi pasar malam dgn korg.. Aku rindu nak stay up ngn korg kat taman.. Aku rindu nak karoke mcm dulu2.. Aku rindu nak lepak serumah dgn housemate aku.. Aku rindu nak hang out ngn ikin,fara n dila kat Bukit Ampang,pusing2 KL.. Banyak weyh kenangan ngn korg.. Korg tahu tak.. Kat sini kawan2 aku tak macam korg.. Aku tak nafi kan diorg semua baik2.. Tapi kadang2 aku rase mcm diorg berlakon konon2 suke dgn perangai aku.. Tapi aku tak salah kan diorg.. Mybe salah aku jgk, aku selalu buat diorg sakit ati kot.. Kadang2 aku terasa sangat weyh.. Kadang2 aku rase mcm aku sorg2 jee..  Aku rindu korang weyh! Setiap kenangan kite semua.. Ade je dlm fikiran aku ni.. Kalau la mase bole berputar ke belakang kan.. Mesti sampai sekarang kite bole buat ape yg kite penah buat kan? Aku harap 1 hari nanti aku dapat jumpe korg and lepak2 mcm dulu.. Hope Allah will gve us a chnce to meet again. Thanks for being such a good friends for me until now.. Please stay in my life forever coz u guys were the best things to ever happen to me.. Keepin touch forever okay? Ilove ya! I miss ya! :') :') :')








U guys are one of those people who make my life better just by being in it.Thank you :')


Monday, September 17, 2012

Lirik dia! :)

Okay arini saje2 je nk post lirik lagu blog aku.. Best jeee aku rase..
 So, feel free to read and sing people :)

As long as star shine down from heaven 
And the rivers run into the sea 
Till the end of time forever 
Your the only love I need 
And my life your all that matters 
And my eyes the only truth I see
 When my hopes and dreams have shattered 
Your the one that's there for me 
When I found you I was blessed 
And I will never leave you
 I need you 

Imagine me without you
 I'd be lost and so confused 
I wouldn't last a day I'd be afraid 
Without you there to see me through 
Imagine me without you 
All you know it's just impossible 
Because of you it's all brand new 
My life is now worth awhile
 I can't imagine me without you 
When you caught me I was falling 
You have lifted me back on my feet
 It was like you heard my calling 
And you rushed to set me free 
When I found you I was blessed 
And now we'll never leave you I need you 

When I found you I was blessed 
And now we'll never leave you
 I need you (woooowwww...) 
Imagine me without you
 I'd be lost and so confused I wouldn't last a day
 I'd be afraid Without you there to see me through
 Imagine me without you 
All you know it's just impossible 
Because of you it's all brand new 
My life is now worth awhile 
I can't imagine me without you 



P/s : I love you B :)


Wednesday, August 29, 2012

Reflexology wif baby

Okay entry ni utk semalam.. Macam biasa la.. Dating dgn BF aku. Haha! Tapi yg tak best nye kitorg da naik bosan da asyik dating kat melaka jee.. Pejal ade ajak pegi tempat lain.. Tapi aku yg taknak.. Sebab malas laaa! So kitorg dating kat Casa De Rio.. Die suke bawak aku kt situ sbb suasana die romantik gilee oke! Borak punye borak.. Tibe2 pejal ajak pegi urut kaki kat pheonix.. Dekat melaka raya.. Selalu memang pegi situ.. Tapi malm tu plak rmai orang.. Nak kene tggu setengah jam.. Aduuh! Malas laa nk tggu.. Then kitorg pegi kdai sebelah nye pulakk.. Tah ape name die tah.. Hahahaa! Masuk2 je.. Waaahhh! Best jugak tmpat ni! Yang urut semua orang2 cina yg pure dtg dri china.. Yang paling lawak nye bile die tak tahu speaking english or ckp melayu.. So nak mengumpat cine tu pon bole la agk nyee.. Haha! Dah laa.. Malas nak story.. Tengok je gambar2 tu :)


Haa.. Ni big boss saya! Haha

Ni kaki aku.. Tengah rendam dgn air panas and campuran serbuk herba.
 Serbuk tu bau die bau vanilla.. Best! Sepeket RM 10

Ni kaki Pejal pulakk :)

Ni laa cine yg urut kaki aku.. He so cute! Haha :D

Ni plak amoi yg urut kaki Pejal

Ni pekerja2 yang lain :)

Tengah2 urut bole tido.. Ape pon tak bole.. Haa.. India sebelah tu abg Pejal.. 
Sebab same2 hitam.. Hahaha! :D




Thats all yg aku nak share hari ni.. Kalau ade lagi aku share oke.. Feel free to read :)


Monday, August 6, 2012

Thank You Love :)

Jerawat punye pasal.. Hari ni i went to Dr. Murad Skin Care.. Hehe.. Puas pujuk ajak my baby pegi mane2 skin care.. Last2 dalam diam die sendiri yang cari tempat yang bagus utk aku.. Then lepas je berbuka puasa dengan die and family.. Teros die ajak pegi Dr.Murad Skin Care.. Agak terkejut jugak laa.. Macam mane die bole thu pasal Dr. Murad sume ni.. Then die ckp die cari dalam diam.. Yeah.. Sebab sayangkan aku kan.. Hahaha! Memang semua produk2 Dr. Murad ni mahal2.. Dr tak bagi beli 1 set.. Sebab ni first trial rite.. So die suruh pakai mask je dulu.. Minggu depan baru buat treatment.. My baby macam risau jugak la..Takut kesan die teruk ke.. Tapi Dr tu ckp kesan die tak melarat pon and tak bahaya.. Baru die lega bile dgr Dr ckp mcm tu.. Kalau ade perubahan.. Baru Bole beli set.. Tapi set die mahal kot.. Yang mask ni pon hrga da sratus lebih.. Rase macam membazir.. 1 set da dekat 8 rts.. Tapi my baby cakap.. Takpe kite try dulu.. Kalo btol2 berkesan die beli kan 1 set punye.. weeehhheee! Thank you love! So this is my 1st trial! Hope berkesan.. :)


Clarifying Mask

Before use

After used. Dr ckp pakai tepek cikit2 je :)



Thank you Love! Thank you 4 everything :)


Friday, July 27, 2012

Happy Birthday Sayang :)


Happy Birthday my love! Sorry sebab kita tak dapat celebrate besday B thn ni.. Next year kite celebrate oke? Sayang.. We’ve shared so much, we two, in love and friendship.. Thanks for every single thing yg B pernah buat utk syg. I really2 apreciated it baby.. No matter what fate has in store for us, i know it will be a pleasure to spend life with you. May ur birthday be filled with joy, satisfaction and the kind of amazing happiness as what i feel whenever i'm with you. Saya sayang awak sangat2. Hope our relationship will bring us until marriage! I want u to be a Imam for me and for my future children.. Thats what only i want! So baby i'm wishing u an amazing birthday ever baby! I love you! :')


| Nur Eleena Syafiqah <3 Nor Faizal |






Sunday, June 24, 2012

I Sayang You :')


Every time i see you, i act like i dont care, like im over you. I tell myself that i dont like you. but really deep inside i know I love you and every time i see you i fall for you. I sayang You! I hope u will know! Keep my words oke! I Sayang You! Even kita kawan.. But my feeling on you is moree than a friend! :') :') :')




Thursday, May 10, 2012

Happy Anniversary :)




11/5/2011 till 11/5/2012 genap hubungan kita setahun sayang.. Just You and I..  We shared our love together.. Every love story is beautiful.. But ours is my favourite! On this wonderful day, I just want to say Happy anniversary sayang! Awak segala-galanya untuk saya.. Terima kasih untuk segala pergorbanan awak.. Sepanjang hubungan kita, banyak benda da kita lalui sama2.. Selama setahun ni, awak ikut kan semua permintaan saya.. Awak jaga saya.. Awak hormat saya.. Awak semangat saya tahu tak? Setiap pagi, orang pertama yang call saya adalah awak.. Orang yang text saya setiap pagi adalah awak. Orang yang buat saya tergelak or senyum2 kambing pagi2 buta adalah awak.. Sampai orang lain pun terjaga dri tido.. Semua sebab awak la.. Haha! Awak tahu tak rasa sayang saya kat awak banyak mana? Hope awak tahu la kan.. Hee... Setiap saat yang terindah dalam hidup saya adalah saat kita bersama! Sayang, You hve a special place in my heart.. And I want to spend all my life wif You.. Insyaallah.. I love You more than words can say.. I love You more than every action I take.. I will be here, loving You till the end Sayang.. We spend most of our time talking about nothing but I just want You to know that all these nothings mean so much to me.. I love the way You make me feel when I'm wif You!  I want to be the girl who make ur days better.. the girl that makes You say, "My life is changed since i met her" Boleh kan Sayang?? Hehe.. Dear Allah.. Tolong panjangkan hubungan kami sampai bila2.. Kalau boleh biarlah selamanya.. Izinkan dia untuk menjadi imam kepada aku dan kepada bakal anak-anak aku nanti ya Allah.. Berkati hubungan kami dengan rahmat2 mu ya Allah.. Amin... :')


P/S : Saya Sayang Awak! Selamat Ulangtahun Sayang! Thanks untuk hadiah2 semalam :)
    





Saturday, May 5, 2012

Sahabat :)


Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.



P/S : I Loye Ya! :D




Sunday, April 22, 2012

BFF :')

I know we'll be friends for life.. Sharing our dreams together. As we walk down the road, we'll never think twice, our memories will last forever. And although we're off to two different worlds, somehow we're together. And even though we're far apart, our memories are deep within our hearts. These are the times to remember our memories will last forever. Thanks for always being my bestfriend! I Love Ya!! :')





Friends ForEver I.E.S.A!



Monday, April 16, 2012

Cinta Bersatu :)

Credit to My Sayang, Nor Faizal :)



Di matamu ku berharga
Kau perlakukan aku
Lebih dari mencintai dirimu

Di dekatmu ku merasa
Bahagianya aku
Dapat ruang cintamu

Hanya kamu saja
Yang mampu begitu tulus 
Mengerti aku

Kau sempurna bagiku
Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku

Ku sempurna bagimu
Tak kurang sesuatu
Cinta bersatu

Gayamu Sifatmu
Cara mencintaiku
Yang membuatku diriku jatuh cinta padamu



P/S : Saya sayang awak sangat.. Thanks for makes my day filled with happiness :)



Tuesday, March 27, 2012

Thank You Kamu :)

DEAR Nor Faizal...

Thanks for everything Nor Faizal! You mean so much to me! Awak banyak korban kan segala-galanya utk saya.. 27/3/2012 is the day yg saya tunggu2.. On my birthday.. Hari ada nye awak bersama saya utk pertama kali nye! Oh God! Mase tu i felt sooooo happy sayang.. Even kite tak celebrate besday saya dengan meriah tapi saya btol2 hargai semuanya! Awak sanggup cuti kerja just becoz of me.. Saya tahu awak btol2 sayangkan saya.. Hee.. Saya pun macam tu jugakk! Awak buat saya btol2 bahagia sangat mase tu.. Saya ingat lagi mase awak wish besday saya.. Mase tu kat kedai makan.. Hehe.. Awak cakap kt saya,

 "Happy besday sayang. Semoga panjang umur dan murah rezeki. B cuma nak tengok sayang bahagia dengan B. Selagi B mampu utk buat sayang bahagia B akan cuba. Terima kasih sayang sebab jadikan B seorang lelaki yang bertuah sebab dapat memiliki sayang"

Ya allah.. Sumpah tak tertahan sebak mase tu.. Then saya nangis depan awk.. Sampai orang table sebelah amik kan tisu and bagi kat saya.. Haha! Malu gile la.. Tapi peduli ape kn? yang penting orang tahu awak btol2 sayangkan saya.. Dari awal sampai ke akhir awak layan kerenah saya.. Saya suruh awak bawak kan barang2 say, awak bawak.. Awak tak merungut pun.. Saje nak buli awk.. Yela kn saya besday girl.. Hehe! Ingat tak mase kite nak beli hand beg saya tu? Amoi jual handbeg tu tanye kite dah kawin ke.. Then Awak ckp belum.. Coming soon! haha.. Pas tu amoi tu ckp.. Bagus2.. Kamu berdua look so happening. Sweet sgt. Haha! Amoi tu pun nampak kan awak yg kite ni bahagia? Awak, saya cuma nak awak tahu. awak segala-galanya utk saya. Kehilangan awak adelah satu benda yang mustahil! Terima kasih utk setiap pengorbanan awak.. I will never and ever forget every moments with u B.. We shared our laugh and our sadness together.. Saya sayang gila babeng kat awak! Everything I do, I do for U sayang :')


    
Hope our LOVE will end with happy ending :')






Monday, March 26, 2012

Superb!

Lots of Love :)
Oke.. Just wanna tell ya, They were awesome and greatest Ladies for me!  



I Love Ya Guys!



Sunday, March 18, 2012

One Day With Them :)

Semalam hari yang aku rase paling sempoi and enjoy sgt2! Sebab ape? Sebab ade nye kawan2 yang gile.. sereng.. sewel sume la.. Hahaha! Korg memang terbaik la weyh! Habis kan waktu ngn korang memang best.. Thanks jugak kat Mr. Buncit aku, Zaki Toha sebab blanja tgk wovie John Carter even jalan cite tu aku tak paham sgt.. Hahaha! Pas 2 snap2 gambar bagai.. Hahaha! Da macam model da masing2. Hope pas ni kite dapat hang out macam semalam lagi.. Rindu weyh kat korang! Nanty datang melaka lagi oke! Muah! Muah!

Mr. Buncit :)

Korg terbaik! :D

Love U la! :D

Jejaka Malaya :D

Whoolaa! :D

Monday, March 12, 2012

Story Of Us :)



Entry kali ni.. Aku nak kongsi cerita tentang KAMI. Kami means "aku dan dia" hahaha! 1st of all.. Just want to tell something about him... Oke, nama die ade yg da tahu kn? kn? kn? haha! Nor Faizal Nordin... Die bukan seorang yg selalu romantik2 ni.. Kadang2 je mood romantik die dtg... Tu pun die tak perasan.. haha! yela.. As a woman mesti la kite perasan kan bile die buat something yg kite rase romantik.. Kadang2 tu terlampau sweet sgt.. Hehe.. Cerita pasal romantik2 ni.. Banyak benda da yg die buat utk aku and at that time aku rase mmg die romantik..  Walaupun die ckp die bukan jenis romantik.. Ayat aku macam ulang2 je kan? haha! Abaikan aje la! For ur infomation Sayang.. Banyak da bnda yg awak buat utk saya.. Awak kata awak tak romantik.. Is it true Sayang? Awak ingat tak masa kita habis kan banyak masa kite dekat PD dulu? And u know how sweet of u Sayang? Awak angkat saya awak even saya berat.. tpi awak kata "Taklah tak berat pun sayang" masa tu kawan2 saya pun ade.. Hehe.. Malu masa tu.. Tapi peduli ape kn? haha! Masa naik banana boat tu.. Awak duduk belakang saya sebab nak jaga saya... Bile boat tu nak jatuhkan kite, awak pegang life jacket saya sebab awak takut apa2 jadi kat saya.. Takut saya lemas.. Awak tak rasa tu romantik?? And U still remember one night kat klebang dulu? Kite nampak durian.. Then kite berhenti beli durian. Pas tu kite lepak kat klebang makan durian.. Time tu kite2 je yang tengah makan durian.. Nasib baik malam.. Hahaha! Syera,Azie and Emah plak pegi tanam kulit durian tu kat dalam pasir.. Haha! Ade ke orang dating makan durian sayang? Awak ingat 1 malam kite lepak dekat selat Melaka? Tengok org memancing? Awak bergurau dengan saya.. Kite gelak same2 smpai saya nak trjatuh dalam lubang.. Lepas tu awak tarik saya, tak nak bagi jatuh. Dari gelak awak terus marah saya. Awak cakap awak tak nak saya jatuh and sakit. Saya ckp kat awak, janganlah marah2 saya.. Then awak peluk saya. Awak ckp "sorry2 Sayang, B tak marah dah" Masa tu saya rasa touching sgt.. Sebab awak betul2 jaga saya. Kite sambung balik gelak2.. Sampai la ade sorang Bro ni blah sebab die tension.. Die tension sebab ikan tak dapat2 pas tu kite plak memekak.. Haha! Kesian Bro tu.. Lagi.. Awak ingat tak masa kite pegi funfair dulu? Awak ikut je kerenah saya. Nak naik tu.. Nak naik ni.. Awak tak merungut pun.. Hehe.. Thank You Sayang! Setiap bulan ulang tahun kita. awak tak pernah lupa nak wish.. Mesti awak akan wish! Sweet kan? Awak ingat lagi awak balik Perak then awak belikan saya rantai yg berukir huruf F <3 I? Masa tu awak cakap kat saya "Tengok! Rantai ni bukti, walau kat mana pun B ade.. B tetap ingat kat sayang" Maksud die ckp macam tu? Maksud nye... Walaupun die busy dengan family die.. Dengan kawan2 die kat Perak.. Die tak pernah lupe kan aku.. Hee.. Hari tu awak ade belikan saya ikan.. Awak suruh jaga baik2.. Tapi sorry.. Sebab ade yang da mati.. Tapi awak ckp kat saya.. "Takpe lah.. Nanti B bagi ikan baru" Awak ingat lagi tak masa saya sorang2 kat rumah.. Saya bgtau awak, saya lapar... Nak masak malas.. Lepas tu awak ckp nanti awak dtg.. Tak lama lepas tu awak dtg bawa kn makanan. Kesian awak.. Penat keje.. Dtg dari jauh naik moto dalam panas semata-mata nak hantar makanan utk saya. Yela.. Dari Ayer Keroh sampai Alor Gajah.. Makan masa 45 minit tau! Pas hantar makanan awak kata nak balik sebab ade keje kat pejabat... Terharu masa tu.. Awak sentiasa nak buat yang terbaik utk saya.. Awak tak nak hampa kan saya..Cuma kadang2 saya je selalu marah2 awak tak tentu pasal.. Tapi saya nak awak tahu.. Saya sayangkan awak sangat2.. Awk segala2 nya utk saya.. Terima kasih di atas setiap pengorbanan yang awak buat utk saya.. Saya hargai semua tu.. Saya harap hubungan kita kekal samapi bila2.. Kalau nak bercerita tentang kita.. Smpai esok pun tak habis! haha!  So next time sambung lagi.. Daa~

Nor Faizal Nordin! I Love U so much!

Wednesday, March 7, 2012

Friends

Oke kali ni entry aku ni agak sedih ckit la.. Bukan pasal cinta ke.. ape ke.. Tentang persahabatan.. Ntah la.. Kadang2 aku rasa macam tak cukup baik utk kawan2 aku.. I'm so glad coz Allah has created the Super Duper friends for me.. Kadang2 aku banyak buat diorang sakit hati dengan aku.. Even diorang tak penah bgtau yang diorang skit hati tapi aku tahu.. Tapi tak tahu la kenapa sekarang macam da lain... Tak macam dulu.. Mybe its my fault.. Mybe aku yg susah nak jaga hati diorang.. Mybe aku yg buat perangai.. Aku tak salahkan diorang.. Sebab aku tahu aku bukan kawan yg baik.. Seriously diorang sangat2 baik dan terhebat utk aku.. So for my Super Duper Darling.. Syera,Azie,Emah,Tini,Diella and Cemah.. For this time i want to make a confession.. I love u guys very very and very much! Thanks coz always stay by me.. I really2 appreciated the presence of u guys! I'm sorry for what i've done to u before.. I'm sorry coz i can't be a perfect friend to u.. I'm sorry coz i hurts u too much.. I'm sorry coz i've changed.. But one thing i want u to know.. My heart on u guys will never changed! U mean so much for me.. Hope everything will be alrite as before.. True friends are like stars.. U don't always see them but they are always there  :')

Thursday, March 1, 2012

Get away from my life la people!



Oke firstly aku mmg tgh geram la kan... Sebab 2 aku nak update blog... Rasa lega la ckit bile dpt luahkan ape yg aku rse.. Aku paling menyampah bile ade org.. Berpura-pura baik dpn aku.. Pura-pura mcm die bagus.. Padahal die ngn aku pun same je... Aku pnh wat jahat.. Die pon pnh jgk.. Dah 2 siap mcm nk perli2 bagai.. Haih! Menyampah la weyh! Tak perlu la aku nk mention name die kt dalam ni kan.. takut nnti kecik ati plak ngn aku kn.. Tapi kisah plak kan kalo die kecik ati? Yang die wat aku kecik ati.. Ade plak die nk fikir kn? Ahaks! Bodoh! Aku tak pnh ckp aku ni baik.. Tapi cara ko ckp ngn aku.. Macam ko 2 bagus sangat... Macam ko tu suci sangat.. Hello!! Aku kenal ko la weyh! Ko nak kritik org ko pandai.. Tapi ko pnye diri? Ko perasan tak agaknye ek? Eeeee! Menyampah la aku ngn ko ni! Kalo ikot kan ati aku.. Nak je aku maki ko abis2 tau! Tapi aku still bole bersabar lagi.. I can be so nice but I also can be so rude! Aku rasa aku tak perlu kan orang macam kau untuk aku bersenang lenang oke! Walaupun aku ni tak BAGUS macam ko.. sekurang-kurang nye BF aku sayangkan aku.. Sentiasa ada bile aku rindu.. Bile aku perlu.. Tapi BF kau?? Buat kau macam sampah! Sebab ape? Sebab perangai kau tu yang macam bagus tu.. Haha! So better U look after yourself first ok bicth! Biar muka tak cantik.. Jangan hati busuk!

# Post ini tiada kene mengena dengan yang mati :)

Friday, February 24, 2012

Eleven Hints for Life



1. It hurts to love someone and not be loved in return.
But what is more painful is to love someone and never
find the courage to let that person know how you feel.

2. A sad thing in life is when you meet someone who
means a lot to you, only to find out in the end that it was
never meant to be and you just have to let go.

3. The best kind of friend is the kind you can sit on a
porch swing with, never say a word, and then walk away
feeling like it was the best conversation you've ever had.

4. It's true that we don't know what we've got until we lose
it, but it's also true that we don't know what we've been
missing until it arrives.

5. It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone-but it
takes a lifetime to forget someone.

6. Don't go for looks, they can deceive. Don't go for wealth,
even that fades away. Go for someone who makes you
smile because it takes only a smile to make a dark day
seem bright.

7. Dream what you want to dream, go where you want to go,
be what you want to be. Because you have only one life and
one chance to do all the things you want to do.

8. Always put yourself in the other's shoes. If you feel that it
hurts you, it probably hurts the person too.

9. A careless word may kindle strife. A cruel word may wreck
a life. A timely word may level stress. But a loving word may
heal and bless.

10. The happiest of people don't necessarily have the best
of everything they just make the most of everything that comes
along their way.

11. Love begins with a smile, grows with a kiss, ends with
a tear. When you were born, you were crying and everyone
around you was smiling. Live your life so that when you die,
you're the one smiling and everyone around you is crying.



Friday, February 10, 2012

I Sayang U



Sayang.. 
A lot of people walk in and out of my life.But u are one of the only ones I ever really wanted to stick around! I miss the talks we used to have sayang..I miss the voice I used to hear. I miss hearing your crazy but cool stories and above all these. I just miss you! Saya rindukan setiap saat kite bersama.. Rindu nak gelak2 dgn awak.. heee.. Nothing gonna change my love on you sayang! U are the only guy that i really2 desire! If people ask me, why I sayang you? Then I will answer .. Because you are a man and a friend who really understand me. A man who really loves me sincerely. A man who always gave everything that I want. A man who really care for me! Thats the reasons why I love you baby! And now.. I miss u fucking damn much! And it hurts me sayang.. Don't you see that? But i'm not really care if it hurts me coz I really care about my love on u! Hope our relationship would have the happy ending just like Cinderella Story! 

I love My capital F





Wednesday, February 8, 2012

Aku Lulus!!



Alhamdulillah... Result exam aku utk sem ni same mcm result2 exam yg sebelumnya... Lulus! Tak ada repeat.. Ya Allah... Aku berterima kasih sgt2 pada kau.. Sesungguhnya kau mendengar doa2 aku..  Sepanjang aku belajar kat KYM ni.. Result aku sgt2 memuaskan hati aku.. Aku harap sem yg akan dtg yang bakal aku tempuh nanti membuahkan hasil yang terbaik! Harapan aku nak habis kan belajar.. Then keje.. Kalau ade rezeki.. Insyaallah aku nk sambung Ijazah.. Always bear in mind that your own resolution to succeed is more important than any other! If at first you dont succeed, you should try and try again.


:: Belief in oneself is one of the most important bricks in building any successful venture ::





Sunday, February 5, 2012

Langit Percikan Warna Jiwa



Langit itu masih tetap sama seperti kali pertama kau ku kenali.
Langit itu tetap dengan warna berseri.
Masih tulus tatkala aku mula berani percikan warna.

Empunya Marga.
Langit masih tulus dan ikhlas merenung kembali sambil aku lukis nama kau guna jemari.
Dongeng yang dibaca menerjah minda, menari indah.
Seumpama mawar putih sudah bertukar merah.
Perlip kau menyuntik rasa bahagia.

Kenangan beku masa aku selak satu persatu.
Kau punya tempat yang cukup istimewa.
Selagi aku punya daya mendongak ke arah langit, akan ku ukir wajahmu.

Hening pagi, matahari mencuri menyelinap masuk di celahan awan.
Renung ke luar dan terbias wajah kesayangan aku.
Milik empunya yang mesra.

Menatap langit sendirian.
Kelam malam membungkus segala perasaan.
Senyap dalam dakapan.
Tertaut dek ciuman.
Kening kanan menerima kucupan.

Langit masih ikhlas.
Langit masih rupawan.
Kaki langit masih jauh untuk aku lari ke hadapan.
Busana jiwa kau pakaikan penuh hemah.
Bisikan cinta perlahan penuh lembut menyejukkan hati pilu.
Kekuatan kau salurkan hanya dengan sebaris perkataan.

Cinta tidak berupa menatap satu sama lain,tetapi memandang ke luar langit arah yang sama.
Kalau aku renung langit itu,adakah kau juga begitu?

Friday, February 3, 2012

The End is Near..


Haha! Lagi 3 hari lagi woo nak blik hostel KYM.. Aduuhh! Rase mcm malas la plak kn.. Da syok duk kt umah ni... Tak banyak duit kuar... Nanti bile balik sane.. Kene kuar kan duit... Utk copy notes.. Utk assignment.. Makan lagi.. Kene bayar semua yg tertunggak.. Semua nye duit! duit! duit! Haih! Huhu.. Nanti kene bangun awal lagi.. huhu.. Hadap kelas kul 8.. Naik bas KYM.. Naik Bukit Sebukor tu.. hahaha! Penat la weyh... Tapi nak wat mcm mne an.. Life sebagai seorang student... Gitu laa.. Tapi yang best nye.. dpt lagi lepak ngn kwn2 yg gile serangakai semua tu kan.. haha! Rindu jugak kt diorg ni! Ape2 pun.. Study is the most important kan.. huhu.. Takpe2.. Aku tinggal lagi bpe sem jew kat KYM tu.. Tunggu.. Tunggu.. Tunggu.. 
Hope sem ni aku dapat lecturer yg best2 la kan.. Baru ade semangat nk study.. Haha!

So Now! The End is Near!




Wednesday, January 18, 2012

SukaSuka

Korang tahu tak korang mmg gile? Layan kepale korang mmg cam haram! 
Tapi syiiiooookkkk woi! Muaahhh ketat2! Ahaks! =D


Gilo!


Sengal!


 Tonggong!


Hawaw!


Kiwok!


Bolok!


Ngek!